Magyar English Romeno
 
 
 
 

Bemutatkozás

Növényeink termékeink

Hírek,akciók

Fotóalbum

Elérhetőség

 
 

Széles kertészeti, dísznövény és kerámia termék kínálat


Kosárban:
0 tétel
0 Ft ,-

Hogyan vásárolhat webáruházunkban?
Gyakran ismételt kérdések
 
Dísznövény és kertészeti áraink
 
 
Kertészetünk elnyerte a kiváló áruda címet
Virtuális séta a kertészetben
 
 
Bankkártyás fizetés
 
/Aktualis_akciok-Oldaltad_ajax
 
 
Feliratkozom a hírlevélre
Elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot
 
/Vendegkonyv-Oldaltad_ajax

Hírek,akciók


A Lavandart kertészeti áruda kínálata, Albertirsa:
örökzöldeket, leylandi, díszfákat, cserjéket és díszcserjéket, évelőket, mediterrán és különleges dísznövényeket forgalmazunk, de megtalálható számos kerti kiegészítő, műtrágya illetve földkeverék is. Nagy választékkal szolgálhatunk kerámia edényekből, különféle kerámia tartókból is.

Munkatársaink szükség esetén kertépítő szakembert is ajánlanak a kerttervezéshez, kivitelezéshez.

Szeretettel várunk minden kertbarátot kertészetünkben és faiskolai árudánkban!


     Köszönjük mindazoknak, akik tetszésüket fejezték ki a facebookon, azaz "lájkoltak". Aki még nem tette, itt is megteheti a baloldali sávban, lent.
        Köszönet érte!


2011.08.27.
  Csodaszép kerámia fiókgombok, levendulamintás szappantartó kádak és tálak érkeztek kertészetünkbe, valamint új szappannal bővült a természetes alapanyagú kozmetikumaink száma................

 

2011.08.22.

Egy álom vált valóra!

Czirják Sándor, 67 éves kolozsvári nyugdíjas néhány évvel ezelőtt eltervezte, hogy  a saját maga által megtervezett és elkészített fabiciklivel elindul Kolozsvárról egészen Budapestig.

Két évvel ezelőtt elkészült az első fabringa, de mivel az nem lett tökéletes, hozzáfogott egy újabb kerékpár elkészítéséhez és felhasználva előző tapasztalatait, tökéletesre formálta azt.

Nem ez volt első famunkája…., sőt! Sok évi kitartó és lelkes munkájának köszönhetjük, hogy otthonában megcsodálható a kolozsvári Szent Mihály templom kb 100-szoros kicsinyített mása (nagyon pontos részletekkel!) és még nagyon sok szép famunka. Keze alatt valóban élni kezd a fa.

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002086356784&sk=photos

De vissza a csoda-kerékpárhoz:…. sokan ígértek támogatást a nem mindennapi tetthez, mégis amikor útnak indult, ahogy az lenni szokott, nem tolongtak a támogatók. Gyerekkori kötődések miatt a LavandART  úgy döntött felkarolja az ügyet, így Öcsi bácsi a kertészet támogatásával és fia kíséretével augusztus 16.-án útnak indult Kolozsvárról. Nagyon jó tempóban haladt, pénteken már a kertészetben üdvözölhettük. Szombat reggel indult néhány lelkes fiatalember kíséretében a Lánchídhoz, ahol barátja várta a megígért pezsgővel, meg persze a nagyon sok érdeklődő……..

Ez igen! Gratulálunk, Öcsi bácsi!

Lássunk néhány képet az útról!


2011.08.18.
  Krizantémok és csodaszép Callunák (csarabok), valamint japán- és barkafűzek érkeztek, különböző színekben és méretekben!


2011.07.20.
  A magunk termelte zöldségeknek egész más az íze, mint a messziről jövőknek.... A helyhiány ne riasszon vissza senkit, oltott palántáink kis helyen is elférnek. Ültessen cserépbe, tálba, dézsába.... Csak egy kis tápanyagra és persze szeretetre van szükségük.
   Ajánlatunk: mini zöldségek fagyálló olasz kerámiában : 2245.- F
t

2011.07.18.
Stílusos, fagyálló kerámia érkezett Olaszországból!
Rendkívül szép kaspók és virágládák különböző méretben.


2011.06.24.
2011.06.06.
Minden mediterrán növényünkre június 30.-ig 20% kedvezményt biztosítunk! Jöjjön el és válogasson kedvére a szebbnél szebb leanderek, murvafürtök, sétányrózsák, tölcsérjázminok, enciánok, pálmák, citrusok, jázminok, ólomvirágok közül. 


  Oldal 11/13 «« « Előző    ..6 7 8 9 10 11 12 13    Következő » »»
 
 

 
Bemutatkozás | Növényeink termékeink | Hírek,akciók | Fotóalbum | Elérhetőség
Rózsák, Pálmafélék, Örökzöldek, Gyümölcsfák, Gyepszőnyeg, Formanövények, Fenyőfélék, Évelők, Egynyáriak, Díszfüvek, Díszfák, Cserjék, Cserepek, kiegészítők, Citrusfélék, Bonsaiok, TERMÉKFOTÓK
2730 Albertirsa, Bicskei út, 52. szám; (E60 4-es főút 52-ES km); Tel: 0620 5989900; Fax: +36 53999295
e-mail: info@lavandart.hu lavandart@lavandart.hu
  2010 Lavandart KFT