Magyar English Romeno
 
 
 
 

Bemutatkozás

Növényeink termékeink

Hírek,akciók

Fotóalbum

Elérhetőség

 
 

Széles kertészeti, dísznövény és kerámia termék kínálat


Kosárban:
0 tétel
0 Ft ,-

Hogyan vásárolhat webáruházunkban?
Gyakran ismételt kérdések
 
Dísznövény és kertészeti áraink
 
 
Kertészetünk elnyerte a kiváló áruda címet
Virtuális séta a kertészetben
 
 
Bankkártyás fizetés
 
/Aktualis_akciok-Oldaltad_ajax
 
 
 
/Vendegkonyv-Oldaltad_ajax

Hírek,akciók

A Lavandart kertészeti áruda kínálata, Albertirsa:
örökzöldeket, leylandi, díszfákat, cserjéket és díszcserjéket, évelőket, mediterrán és különleges dísznövényeket forgalmazunk, de megtalálható számos kerti kiegészítő, műtrágya illetve földkeverék is. Nagy választékkal szolgálhatunk kerámia edényekből, különféle kerámia tartókból is.

Kerttervezés: munkatársaink kertépítésben is szívesen adnak tanácsot, szükség esetén kertépítő szakembert is ajánlanak a kivitelezéshez.

Szeretettel várunk minden kertbarátot kertészetünkben és faiskolai árudánkban!


2012.10.09.
   Novemberben még szabad gyümölcsfa csemetéket (szőlőoltványt, rózsabokrot, díszfát, virágzó bokrot is) ültetnünk, betartva néhány alapvető szabályt:
  1. A csemete ne legyen fagyott! Ha a csemete átvágott vesszejének a szövetei barnák vagy feketék, akkor a csemete elfagyott, nem alkalmas telepítésre.
  2. A csemete ne legyen kiszáradt! A kellő módon tárolt, vermelt csemeték vesszőinek héja feszes, a száraz körülmények között kitermelt csemeték vesszőinek a héja ráncos. Az ilyen csemetét – ültetés előtt – egy napra vízbe kell állítani, ahol pótolni képes az elvesztett nedvességét.
  3. Ültetéskor a csemete éppen olyan mélyen legyen a földben, mint ahogy a faiskolában állott. A mélyen ültetett csemeték gyökerei „befulladnak”, nem erednek meg. A magasan ültetett csemeték gyökereit a megfagyás, illetve a kiszáradás veszélye fenyegeti.
  4. Az oltványok szemzési helye észak felé nézzen! Így kisebb a téli napokon a laza szövetű szemzési szövetegyüttes felmelegedésének, éjszaka lehűlésének és a hőmérsékleti különbségek (dilatáció) miatt a szövetek elfagyásának kockázata  (forrás: balintgazda.hu)

   

2012.10.31.
2012.10.14.
   Megérkeztek árudánkba a szabad gyökerű gyümölcsfák,szőlőcsemeték és bogyósgyümölcsűek,melyek közül számos fajta nem csak bokor, hanem magas törzsű változatban is kapható.
Árlistánkból ,illetve a webshop menüpont alatt tájékozódhat a fajtákról és árakról.


2012.10.02.
  Újabb növények érkeztek árudánkba, csodás színkavalkád gazdagítja az őszi kínálatot..........

2012.09.18
  Varázsoljuk vidámmá megüresedett virágágyásainkat! Pompásan virágzó krizantémok nagy választékban kaphatók árudánkban.
   12-es cserép    350 .- Ft
   14-es cserép    560 .- Ft
   17-es cserép   980  .- Ft
   22-es cserép  1820 .- Ft
   27-es cserép  2650 .-Ft


2012.09.13.
  A hűvösebb idő beálltával egyértelműen jelzi az Ősz, hogy megérkezett.Nyári rövid pihenőnk után, mi is elkezdtük a szezonális feltöltést. Készletünk folyamatosan bővül, néhány nap múlva már földlabdás örökzöldek is díszítik árudánkat. Addig is lehet csemegézni a most érkezett, konténeres (cserepes) cserjék és örökzöldek széles választékából.
 

2012.09.03.
  
      

    A diákoknak becsengettek, mi pedig elkezdtük árudánk feltöltését! Csodaszép hortenziák, nyári orgonák, csarabok(Calluna), loncok,  valamint áfonyák, csemegeszőlők és konténeres örökzöldek érkeztek!
        Szeretettel várunk Mindenkit kertészetünkbe!

2012.07.11
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a mediterrán növényeinkre 20% kedvezményt biztosítunk a készlet erejéig. Többek között törzses és bokros citrusfélék, murvafürtök, leanderek, pálmák, babérok közül választhatnak kínálatunkból.2012.06.28
Kertészetünkbe a mai napon csodaszép kerti hortenziák érkeztek. Fehér, rózsaszín, piros, kék színben csak 4480 Ft-ért.


2012.06.11
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 3-3,5 méteres Leylandi ciprusok 18.980 Ft helyett 13.980 Ft-ért vásárolható meg kertészetünkben. Az akció a készlet erejéig tart.

Látogasson el hozzánk, ne hagyja ki ezt a remek ajánlatot!

Oldal 6/10 «« « Előző    ..3 4 5 6 7 8 9 10    Következő » »»
 
 

 
Bemutatkozás | Növényeink termékeink | Hírek,akciók | Fotóalbum | Elérhetőség
Rózsák, Pálmafélék, Örökzöldek, Gyümölcsfák, Gyepszőnyeg, Formanövények, Fenyőfélék, Évelők, Egynyáriak, Díszfüvek, Díszfák, Cserjék, Cserepek, kiegészítők, Citrusfélék, Bonsaiok, TERMÉKFOTÓK
2730 Albertirsa, Bicskei út, 52. szám; (E60 4-es főút 52-ES km); Tel: 0620 5989900; Fax: +36 53999295
e-mail: info@lavandart.hu lavandart@lavandart.hu
  2010 Lavandart KFT