Magyar English Romeno
 
 
 
 

Bemutatkozás

Növényeink termékeink

Hírek,akciók

Fotóalbum

Elérhetőség

 
 

Széles kertészeti, dísznövény és kerámia termék kínálat


Kosárban:
0 tétel
0 Ft ,-

Hogyan vásárolhat webáruházunkban?
Gyakran ismételt kérdések
 
Dísznövény és kertészeti áraink
 
 
Kertészetünk elnyerte a kiváló áruda címet
Virtuális séta a kertészetben
 
 
Bankkártyás fizetés
 
/Aktualis_akciok-Oldaltad_ajax
 
 
 
/Vendegkonyv-Oldaltad_ajax

Hírek,akciók

A Lavandart kertészeti áruda kínálata, Albertirsa:
örökzöldeket, leylandi, díszfákat, cserjéket és díszcserjéket, évelőket, mediterrán és különleges dísznövényeket forgalmazunk, de megtalálható számos kerti kiegészítő, műtrágya illetve földkeverék is. Nagy választékkal szolgálhatunk kerámia edényekből, különféle kerámia tartókból is.

Munkatársaink szükség esetén kertépítő szakembert is ajánlanak a kerttervezéshez, kivitelezéshez.

Szeretettel várunk minden kertbarátot kertészetünkben és faiskolai árudánkban!


2012.12.11.
 
/Nincs_adat8-a1
2012.10.09.
   Novemberben még szabad gyümölcsfa csemetéket (szőlőoltványt, rózsabokrot, díszfát, virágzó bokrot is) ültetnünk, betartva néhány alapvető szabályt:
  1. A csemete ne legyen fagyott! Ha a csemete átvágott vesszejének a szövetei barnák vagy feketék, akkor a csemete elfagyott, nem alkalmas telepítésre.
  2. A csemete ne legyen kiszáradt! A kellő módon tárolt, vermelt csemeték vesszőinek héja feszes, a száraz körülmények között kitermelt csemeték vesszőinek a héja ráncos. Az ilyen csemetét – ültetés előtt – egy napra vízbe kell állítani, ahol pótolni képes az elvesztett nedvességét.
  3. Ültetéskor a csemete éppen olyan mélyen legyen a földben, mint ahogy a faiskolában állott. A mélyen ültetett csemeték gyökerei „befulladnak”, nem erednek meg. A magasan ültetett csemeték gyökereit a megfagyás, illetve a kiszáradás veszélye fenyegeti.
  4. Az oltványok szemzési helye észak felé nézzen! Így kisebb a téli napokon a laza szövetű szemzési szövetegyüttes felmelegedésének, éjszaka lehűlésének és a hőmérsékleti különbségek (dilatáció) miatt a szövetek elfagyásának kockázata  (forrás: balintgazda.hu)

   

2012.10.31.
2012.10.14.
   Megérkeztek árudánkba a szabad gyökerű gyümölcsfák,szőlőcsemeték és bogyósgyümölcsűek,melyek közül számos fajta nem csak bokor, hanem magas törzsű változatban is kapható.
Árlistánkból ,illetve a webshop menüpont alatt tájékozódhat a fajtákról és árakról.


2012.10.02.
  Újabb növények érkeztek árudánkba, csodás színkavalkád gazdagítja az őszi kínálatot..........

2012.09.18
  Varázsoljuk vidámmá megüresedett virágágyásainkat! Pompásan virágzó krizantémok nagy választékban kaphatók árudánkban.
   12-es cserép    350 .- Ft
   14-es cserép    560 .- Ft
   17-es cserép   980  .- Ft
   22-es cserép  1820 .- Ft
   27-es cserép  2650 .-Ft


2012.09.13.
  A hűvösebb idő beálltával egyértelműen jelzi az Ősz, hogy megérkezett.Nyári rövid pihenőnk után, mi is elkezdtük a szezonális feltöltést. Készletünk folyamatosan bővül, néhány nap múlva már földlabdás örökzöldek is díszítik árudánkat. Addig is lehet csemegézni a most érkezett, konténeres (cserepes) cserjék és örökzöldek széles választékából.
 

2012.09.03.
  
      

    A diákoknak becsengettek, mi pedig elkezdtük árudánk feltöltését! Csodaszép hortenziák, nyári orgonák, csarabok(Calluna), loncok,  valamint áfonyák, csemegeszőlők és konténeres örökzöldek érkeztek!
        Szeretettel várunk Mindenkit kertészetünkbe!

2012.07.11
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a mediterrán növényeinkre 20% kedvezményt biztosítunk a készlet erejéig. Többek között törzses és bokros citrusfélék, murvafürtök, leanderek, pálmák, babérok közül választhatnak kínálatunkból.Oldal 6/11 «« « Előző    ..3 4 5 6 7 8 9 10    Következő » »»
 
 

 
Bemutatkozás | Növényeink termékeink | Hírek,akciók | Fotóalbum | Elérhetőség
Rózsák, Pálmafélék, Örökzöldek, Gyümölcsfák, Gyepszőnyeg, Formanövények, Fenyőfélék, Évelők, Egynyáriak, Díszfüvek, Díszfák, Cserjék, Cserepek, kiegészítők, Citrusfélék, Bonsaiok, TERMÉKFOTÓK
2730 Albertirsa, Bicskei út, 52. szám; (E60 4-es főút 52-ES km); Tel: 0620 5989900; Fax: +36 53999295
e-mail: info@lavandart.hu lavandart@lavandart.hu
  2010 Lavandart KFT