Magyar English Romeno
 
 
 
 

Bemutatkozás

Növényeink termékeink

Hírek,akciók

Fotóalbum

Elérhetőség

 
 

Széles kertészeti, dísznövény és kerámia termék kínálat


Kosárban:
0 tétel
0 Ft ,-

Hogyan vásárolhat webáruházunkban?
Gyakran ismételt kérdések
 
Dísznövény és kertészeti áraink
 
 
Kertészetünk elnyerte a kiváló áruda címet
Virtuális séta a kertészetben
 
 
Bankkártyás fizetés
 
 
 
 
/Vendegkonyv-Oldaltad_ajax

Egynyári virágok, évelők, balkon és dézsás növények

Azokat a lágyszárú növényeket nevezzük általában évelőknek, melyek több mint két évig élnek. Az évelő növények színpompás kert kialakítását teszik lehetővé, melyek hosszú időn keresztül díszítik a kertet a vegetációban, némelyek még ezen kívül is. Az egynyáriakkal kiegészítve, formában és méretben is sokoldalú növényágyásokat tudunk kialakítani.Az évelők csoportjába tartozik számos sziklakerti (pl.: varjúháj /’Sedum’/, aranykankalin /’Androsace vitaliana/) és virágágyi növény (pl.: harangláb /’Aquilegia’/, őszirózsa /’Aster’/, sásliliom /’Hemerocallis’/, árnyékliliom /’Hosta’/, kankalin/’Primula’/) is.

A színpompás egynyáriak

Kertünk színpompássá és hangulatossá tehető az egész vegetációs idő alatt egynyáriak felhasználásával. Az egynyáriak színvilága rendkívül gazdag, üdévé és vidámmá varázsolják a kertet. Tovább növeli a változatosságukat, hogy vannak fajok, melyeket virágágyba ültethetünk, de vannak olyan növények köztük, melyek jobban mutatnak balkonládában /pl.: muskátlik (Pelargonium’), fuksziák (’Fuchsia’) pénzlevelű lizinka (Lysimachia nummularia).

Kiválasztásuk, egynyáriak ültetése

A növények kiválasztásánál fontos, hogy vegyük figyelembe az igényeit és ezzel egyeztessük össze kertünk adottságait. A legjobb ezeknél a növényeknél, ha készítünk előzetesen ültetési tervet. Maga a kiültetés általában májusban kezdhető meg, mert az egynyáriak fagyérzékenyek és fényigényesek, ezért lehetőleg a kert legnaposabb részére helyezzük el őket.
A kiültetés során lehet egy kevés szerves tápanyagot is kijuttatni, ez jó hatással lesz a növényünk megeredésére és további kondíciójára is. Az ültetés után legfontosabb gondozási feladat az öntözés, mely szükség esetén lombtrágyázással is egybeköthető.

Keresendő szó:  
Kezdőbetű:
Viszonteladói árlistához adjon meg jelszót:  Kép Megnevezés Bruttó Raktáron
CHRYSANTHEMUM MULTIFLORA 18CS    Krizantém
CHRYSANTHEMUM MULTIFLORA 18CS Krizantém 1 490 Ft
DB 0 db
Évelő cserje. Változatos színű és nagyságú virágai októberben tömegesen nyílnak. Napos, félárnyékos, nedves helyre, jó vízelvezető képességű talajba ültessük.
FŰSZERNÖVÉNY CIPRUSKA C2L
FŰSZERNÖVÉNY CIPRUSKA C2L 695 Ft
DB 0 db
Kis termetű cserje szürkészöld leveleivel, és sárga virágaival nagyon dekoratív. Levelei télen is megmaradnak, mivel örökzöld növény. Száraz, jó vízelvezetésű talajt kedveli, és teljes napfényt igényel.
FŰSZERNÖVÉNY CITROMFŰ C2L
FŰSZERNÖVÉNY CITROMFŰ C2L 695 Ft
DB 0 db
Citromra emlékeztető illatú, fehér virágú, évelő növény. Meleg, napos helyen érzi jól magát. Magassága elérheti a 150 cm-t. Teája nyugtató hatású.
FŰSZERNÖVÉNY MENTA MIX C2L
FŰSZERNÖVÉNY MENTA MIX C2L 695 Ft
DB 0 db
Évelő növény ,fényigényes, vízigényes . Teák, italok ízesítésére kiválóan alkalmas.
FŰSZERNÖVÉNY METÉLŐPETREZSELYEM C2L
FŰSZERNÖVÉNY METÉLŐPETREZSELYEM C2L 695 Ft
DB 0 db
Kétnyári növény. Félárnyékot és a friss, könnyű, tápanyagban gazdag talajt szereti. Vízhajtó, vértisztító hatása miatt a máj, a vese tisztítására és méregtelenítésére alkalmazzák.
FŰSZERNÖVÉNY REBARBARA C2L
FŰSZERNÖVÉNY REBARBARA C2L 695 Ft
DB 0 db
Évelő, hatalmas levelű, nagyméretű bokrot képező zöldségnövény, melynek levélnyelét kompótnak készíthetjük. Vitaminokban és nyomelemekben gazdag. Nedves helyre ültessük, ahol tartósan maradhat.
FŰSZERNÖVÉNY SZÍNES ZSÁLYA C2L
FŰSZERNÖVÉNY SZÍNES ZSÁLYA C2L 695 Ft
DB 0 db
30-40 cm magas, évelő gyógynövény. Élénksárgával tarkított lombja rendkívül mutatós. Napos helyre ültessük, közepes vízigényű.
FŰSZERNÖVÉNY ZSÁLYA C2L
FŰSZERNÖVÉNY ZSÁLYA C2L 695 Ft
DB 0 db
Évelő, örökzöld félcserje, levele hosszúkás, szürkészöld szőrös. Napos helyre ültessük, közepes vízigényű. Húsételek, májpástétomok, lágy sajtok fűszere.


A találatok növelés érdekében módosítsa a keresési feltételt


 
 

 
Bemutatkozás | Növényeink termékeink | Hírek,akciók | Fotóalbum | Elérhetőség
Rózsák, Pálmafélék, Örökzöldek, Gyümölcsfák, Gyepszőnyeg, Formanövények, Fenyőfélék, Évelők, Egynyáriak, Díszfüvek, Díszfák, Cserjék, Cserepek, kiegészítők, Citrusfélék, Bonsaiok, TERMÉKFOTÓK
2730 Albertirsa, Bicskei út, 52. szám; (E60 4-es főút 52-ES km); Tel: 0620 5989900; Fax: +36 53999295
e-mail: info@lavandart.hu lavandart@lavandart.hu
  2010 Lavandart KFT